Γνωρίστε μας! Εγγραφείτε και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία. Δωρεάν αποστολή: Στην Ελλάδα για αγορές >80€ και στην Κύπρο >150€. Νέος Mini Θερμός - ζεστά και κρύα ροφήματα στην τέλεια θερμοκρασία!
Γνωρίστε μας! Εγγραφείτε και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία. Δωρεάν αποστολή: Στην Ελλάδα για αγορές >80€ και στην Κύπρο >150€. Νέος Mini Θερμός - ζεστά και κρύα ροφήματα στην τέλεια θερμοκρασία!

Συχνές Ερωτήσεις

Πως μπορουμε να σας βοηθήσουμε σημερα;

Λάβετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σχετικά με τις ιατρικές στολές της Dr. Scrub. Μάθετε σχετικά με τις αποστολές, τις επιστροφές, το μέγεθος και άλλα για να εξασφαλίσετε μια ομαλή εμπειρία αγορών. Εξερευνήστε τώρα!

Συχνές Ερωτήσεις

Οι ώρες λειτουργίας μας είναι Δευτέρα – Παρασκευή, από 08:00 – 17:00. Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας το Σαββατοκύριακο ή εκτός των κανονικών ωρών λειτουργίας μας, θα απαντήσουμε στην ερώτησή σας το συντομότερο δυνατό μόλις επιστρέψουμε.

Θα ήταν τιμή μας να παρέχουμε στολές στο τμήμα ή το προσωπικό σας! Οι τιμές ομαδικών παραγγελιών είναι διαθέσιμες για παραγγελίες 10 τεμαχίων* και άνω και περιλαμβάνουν ειδικές εκπτώσεις και προσφορές.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στο +30 2321068457, στείλτε μας email στη διεύθυνση contact@drscrub.gr .

Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε!

*Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι 1 τεμάχιο = 1 ποδιά ή ένα σετ scrub (πάνω + κάτω).

Το χρονικό όριο αποστολής για όλες τις παραγγελίες που βρίσκονται σε απόθεμα, χωρίς κέντημα, που θα αποσταλούν αυθημερόν είναι 14:00 – 15:00:

 • Εάν η παραγγελία σας τοποθετήθηκε πριν από τις 14:00, μπορείτε να μας καλέσετε και να επιβεβαιώσετε την αλλαγή (ή τις αλλαγές) όπως απαιτείται πριν από την αποστολή του προϊόντος.
 • Εάν η παραγγελία σας τοποθετήθηκε μετά τις 15:00, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) πριν από το χρονικό όριο αποστολής της επόμενης ημέρας για να επιβεβαιώσετε τις αλλαγές που απαιτούνται.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιέχει αντικείμενα προς κέντημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εντός 24-48 ωρών από την τοποθέτηση της παραγγελίας για να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να προσαρμόσουμε την παραγγελία εγκαίρως.

Σημειώστε ότι λόγω της φύσης της διαδικασίας κεντήματος και προσαρμογής, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε τυχόν αλλαγές στην παραγγελία εκτός αυτού του χρονικού διαστήματος. Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη για οποιαδήποτε ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσει αυτό.

 • Εάν η παραγγελία σας: (1) περιέχει αντικείμενα που υπάρχουν σε απόθεμα, (2) δεν περιλαμβάνει κανένα είδος κεντήματος και (3) τοποθετήθηκε πριν από τις 16:00, η παραγγελία σας θα αποσταλεί την ίδια εργάσιμη ημέρα.
 • Εάν η παραγγελία σας: (1) περιέχει αντικείμενα που υπάρχουν στο απόθεμα, (2) δεν περιλαμβάνει κανένα είδος κεντήματος και (3) τοποθετήθηκε μετά τις 16:00, η παραγγελία σας θα αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
 • Οι παραγγελίες που περιλαμβάνουν κεντήματα ή αλλαγές απαιτούν επιπλέον 10-15 εργάσιμες ημέρες για επεξεργασία πριν από την αποστολή. Εάν η παραγγελία σας απαιτεί άμεση αποστολή, καλέστε μας στο +30 2321068457 ή στείλτε μας email στο contact@drscrub.gr για να ενημερωθείτε σχετικά με τις υπηρεσίες άμεσης αποστολής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή, κάντε κλικ εδώ.

Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις ποδιές, τα scrub ή το μέγεθος, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ειδική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να απαντήσετε σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε.

Απλά καλέστε μας στο +30 2321068457 ή στείλτε μας email στο contact@drscrub.gr. Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε!

Πολιτική Αλλαγής & Επιστροφών

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε επιστροφές και αλλαγές – παρακαλούμε δείτε παρακάτω για λεπτομέρειες:

 • Δεχόμαστε επιστροφές και αλλαγές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
 • Παρέχουμε δωρεάν ετικέτα επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.
 • Οι επιστροφές & αλλαγές πραγματοποιούνται εύκολα και είναι προσβάσιμες online μέσω του λογαριασμού σας.
 • Δεν θα δεχτούμε καμία επιστροφή/αλλαγή σε κεντημένα είδη.
 • Δεν θα δεχτούμε καμία επιστροφή/αλλαγή σε ρούχα που έχουν φορεθεί, λεκιάσει με οποιονδήποτε τρόπο, καταστραφεί ή πλυθεί.
 • Δεν θα δεχτούμε επιστροφές/αλλαγές σε είδη που ήταν σε προσφορά την περίοδο που αγοράστηκαν.
 • Δεν θα δεχτούμε επιστροφές/αλλαγές σε είδη εκτός του χρονικού διαστήματος των 14 ημερών.

Εάν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθος ή τις προτιμήσεις στυλ, σας προτείνουμε να αγοράσετε χωρίς κεντήματα. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν ή θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγή λόγω λάθος επιλογής μεγέθους, επικοινωνείτε με email στο contact@drscrub.gr ή στις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram ή στο τηλέφωνο +30 2321068457 προκειμένου να εγκριθεί η επιστροφή σας.

Στην συνέχεια ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

 1. Συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής που θα βρείτε στην συσκευασία. Επιλέξτε τα είδη που θέλετε να επιστρέψετε καθώς και τον λόγο επιστροφής.
 2. Συσκευάστε και πάλι τα είδη σε ασφαλή συσκευασία.Τα είδη πρέπει να συνοδεύονται απο όλα τα σχετικά έγγραφα αποστολής τους, την φόρμα επιστροφής και την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.
 3. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος, παρακαλούμε στείλτε το πακέτο στην διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω και επιλέξτε «χρέωση παραλήπτη». Εφόσον επιλέξετε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση θα σας αποστείλουμε άμεσα μήνυμα με την επιβεβαίωση της νέας παραγγελίας σας

ή

 1. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω λάθους μεγέθους, θα μας στείλετε πίσω τα είδη προς αλλαγή και τα έξοδα αποστολής σε εμάς & επαναποστολής σε εσάς θα τα επιβαρυνθείτε εσείς.

Όλες οι επιστροφές, θα πρέπει να εκτελούνται προς τη διεύθυνση:

DR. SCRUB | Εθνικής Αντίστασης 35, Σέρρες, 62 122 | Τηλέφωνο: +30 2321068457 | Υπόψιν: Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών

Η αλλαγή προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής εταιρείας ACS.

Υπενθυμίζεται ότι το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει γίνει χρήση του, να μην έχει υποστεί φθορές, να μην έχουν αφαιρεθεί ταμπελάκια ή σημάνσεις που φέρουν πάνω τους τα λογότυπο της DRSCRUB και να βρίσκονται εντός της συσκευασίας τους.

Ναι, μπορείτε. Μπορούμε να ετοιμάσουμε την ετικέτα αποστολής και το ένθετο συσκευασίας για εσάς, αλλά θα υπάρχει μια αμοιβή αποστολής ύψους 10€. Αυτό καλύπτει τα έξοδα αποστολής μετ’ επιστροφής για την ανταλλαγή σας.

Ερωτήσεις για το κέντημα

Η απάντηση σε αυτό εξαρτάται από τις αισθητικές σας προτιμήσεις. Έχουμε δημιουργήσει όρια χαρακτήρων προσαρμοσμένα σε κάθε παλτό και μέγεθος, που θα σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε το αποτέλεσμα κεντήματος που αναζητάτε.

Ενώ όλα τα ενδύματά μας έχουν προτεινόμενα όρια χαρακτήρων που δεν πρέπει να ξεπεραστούν, είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε πιο μακροσκελή ονόματα και τίτλους όπως ζητείται. Αυτό έχει μια προειδοποίηση – το κέντημά σας μπορεί να καλύπτεται από το πέτο.

Αν δεν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας ή αν θέλετε να διατυπώσετε συγκεκριμένα αιτήματα, καλέστε μας στο +30 2321068457 ή στείλτε μας το ερώτημά σας στο contact@drscrub.gr και η Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας θα είναι σε θέση να σας βοηθήσει.

Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη που συνέβη αυτό! Διατηρούμε εξαιρετικά υψηλά πρότυπα ποιότητας στο στούντιο κεντήματος και προσπαθούμε πάντα να πετυχαίνουμε αυτόν τον στόχο για τους συναδέλφους μας.

Αν και σπάνια, λάθη συμβαίνουν- ωστόσο, θα τα διορθώνουμε πάντα για εσάς. Παρακαλούμε στείλτε μας email στο contact@drscrub.gr με τον αριθμό της παραγγελίας σας και μερικές φωτογραφίες του σφάλματος. Θα χαρούμε να σας στείλουμε ένα ανταλλακτικό με το σωστό κέντημα.

Εάν η παραγγελία σας απαιτεί άμεση προσοχή,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν την οριστικοποίησή της στο contact@drscrub.gr ώστε να εξετάσουμε την περίπτωση και να σας ενημερώσουμε αναλόγως. Σημειώστε πως θα υπάρχουν τέλη επίσπευσης για τα οποία και θα ενημερωθείτε σχετικά.

Όχι, δεν μπορείτε. Όλα τα κεντημένα ενδύματα είναι τελικής πώλησης και δεν μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν.

Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα ποιότητας με το κέντημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2321068457 ή μέσω email στο contact@drscrub.gr.

Ερωτήσεις για τις αποστολές

Συνεργαζόμαστε με την ACS Courier για όλες τις εγχώριες παραγγελίες. Όλες οι παραγγελίες για την Ελλάδα αξίας 80€ και άνω θα σας αποστέλλονται δωρεάν. Ανάλογα με τη μέθοδο αποστολής που επιλέξατε στο ταμείο, η παραγγελία σας μπορεί να περιλαμβάνει τα ισχύοντα έξοδα αποστολής και χειρισμού. Τα έξοδα αποστολής και χειρισμού, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, δεν επιστρέφονται.

 • Εάν η παραγγελία σας: (1) περιέχει αντικείμενα που υπάρχουν σε απόθεμα, (2) δεν περιλαμβάνει κανένα είδος κεντήματος και (3) τοποθετήθηκε πριν από τις 16:00, η παραγγελία σας θα αποσταλεί την ίδια εργάσιμη ημέρα.
 • Εάν η παραγγελία σας: (1) περιέχει αντικείμενα που υπάρχουν στο απόθεμα, (2) δεν περιλαμβάνει κανένα είδος κεντήματος και (3) τοποθετήθηκε μετά τις 16:00, η παραγγελία σας θα αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
 • Οι παραγγελίες που περιλαμβάνουν κεντήματα ή αλλαγές απαιτούν επιπλέον 10-15 εργάσιμες ημέρες για επεξεργασία πριν από την αποστολή. Εάν η παραγγελία σας απαιτεί άμεση αποστολή, καλέστε μας στο +30 2321068457 ή στείλτε μας email στο contact@drscrub.gr για να ενημερωθείτε σχετικά με τις υπηρεσίες άμεσης αποστολής.

Από την ημέρα που ο μεταφορέας παραλάβει την παραγγελία, οι συνήθεις χρόνοι παράδοσης είναι:

 •  1-2 εργάσιμες ημέρες σε χερσαίους προορισμούς.
 • Το μέγιστο 3 εργάσιμες ημέρες στη νησιωτική Ελλάδα.

Οι χρόνοι ενδέχεται να επηρεαστούν λόγω ανωτέρας βίας, δυσμενών καιρικών συνθηκών, κτλ.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης, μπορείτε να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο contact@drscrub.gr ή στο τηλέφωνο +30 2321068457

Πολλοί από τους συναδέλφους μας επιλέγουν το προσαρμοσμένο κέντημα και εκτιμούμε την ευκαιρία να δώσουμε τις τελευταίες πινελιές στο ένδυμά σας. Ωστόσο, αυτή η διαδικασία απαιτεί λίγο επιπλέον χρόνο.

Σας παρακαλούμε να επιτρέψετε έως και 10-15 εργάσιμες ημέρες για την επεξεργασία πριν από την αποστολή. 

ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

Εγγραφείτε για να κερδίσετε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ στην πρώτη σας αγορά και να ενημερώνεστε για νέα χρώματα, στυλ και τις προσφορές μας.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί “Εγγραφή”, συμφωνείτε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Dr. Scrub και αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μας.

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε και εμείς θα εμφανίσουμε σχετικά προϊόντα...
Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα;

Δημιουργία λογαριασμού

1 Χρόνος Dr. Scrub!

10% Off

Η Dr. Scrub γιορτάζει την πρώτη επέτειό της και σας προσφέρει 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα για δύο ημέρες!

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα