Γνωρίστε μας! Εγγραφείτε και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία. Δωρεάν αποστολή: Στην Ελλάδα για αγορές >80€ και στην Κύπρο >150€. Νέος Mini Θερμός - ζεστά και κρύα ροφήματα στην τέλεια θερμοκρασία!
Γνωρίστε μας! Εγγραφείτε και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία. Δωρεάν αποστολή: Στην Ελλάδα για αγορές >80€ και στην Κύπρο >150€. Νέος Mini Θερμός - ζεστά και κρύα ροφήματα στην τέλεια θερμοκρασία!

Πολιτική Επιστροφών & Ακύρωσεων

Κάντε τις αγορές σας με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι μπορείτε να επιστρέψετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία των ιατρικών σας ενδυμάτων με ευκολία. Μάθετε περισσότερα τώρα!

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση επιβεβαιωμένης παραγγελίας χωρίς καμία επιβάρυνσή σας, γίνεται δεκτή μόνο μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε με e-mail για την αποστολή της. Αν η ακύρωση γίνει αφού έχει ξεκινήσει η αποστολή της παραγγελίας, τότε επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα.

Επιστροφές προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε, η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.

Επιστροφή λόγω ελαττωματικού προϊόντος: Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε όλα τα προϊόντα να συσκευάζονται με προσοχή προκειμένου να τα παραλάβετε χωρίς φθορές. Όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από την ιστοσελίδα drscrub.gr μπορούν να επιστραφούν για αντικατάσταση/αλλαγή σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα αποθέματα. Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εμάς.

Επιστροφή λόγω επιλογής λάθους μεγέθους: Η εταιρεία μας φροντίζει ούτως ώστε όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στο site να συνοδεύονται από μεγεθολόγιο και χρωματολόγιο, τα οποία σας παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πριν επιλέξετε χρώμα και μέγεθος του είδους που σας αρέσει. Όλα τα προϊόντα που αγοράζονται απο την ιστοσελίδα drscrub.gr μπορούν να επιστραφούν για αντικατάσταση/αλλαγή σε περίπτωση επιλογής λάθους μεγέθους απο τον πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής σε εμάς και επαναποστολής σε εσάς θα τα επιβαρυνθείτε εσείς.

Κάθε επιπλέον επιστροφή τα έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Όλα μας τα προϊόντα υπόκεινται σε ποιοτικό έλεγχο πριν την αποστολή. Παρακαλούμε σημειώστε ότι το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει γίνει χρήση του, να μην έχει υποστεί φθορές, να μην έχουν αφαιρεθεί ταμπελάκια ή σημάνσεις που φέρουν πάνω τους τα λογότυπο της DRSCRUB και να βρίσκονται εντός της συσκευασίας τους.

Διατηρούμε το δικαίωμα να επιστρέψουμε επιστροφές προϊόντων που δεν συμφωνούν με τους Όρους Επιστροφής που αναγράφονται παρακάτω. Σε περίπτωση μη τήρησης των αναγραφόμενων όρων, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε το κόστος αποστολής.

Διαδικασία επιστροφής

Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν ή θέλετε να προχωρήσετε σε αλλαγή λόγω λάθος επιλογής μεγέθους, επικοινωνείτε με email στο contact@drscrub.gr ή στις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram ή στο τηλέφωνο +30 2321068457 προκειμένου να εγκριθεί η επιστροφή σας.

Στην συνέχεια ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

 1. Συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής που θα βρείτε στην συσκευασία. Επιλέξτε τα είδη που θέλετε να επιστρέψετε καθώς και τον λόγο επιστροφής.
 2. Συσκευάστε και πάλι τα είδη σε ασφαλή συσκευασία.Τα είδη πρέπει να συνοδεύονται απο όλα τα σχετικά έγγραφα αποστολής τους, την φόρμα επιστροφής και την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.
 3. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος, παρακαλούμε στείλτε το πακέτο στην διεύθυνση που αναγράφεται παρακάτω και επιλέξτε «χρέωση παραλήπτη». Εφόσον επιλέξετε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση θα σας αποστείλουμε άμεσα μήνυμα με την επιβεβαίωση της νέας παραγγελίας σας

ή

 1. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω λάθους μεγέθους, θα μας στείλετε πίσω τα είδη προς αλλαγή και τα έξοδα αποστολής σε εμάς & επαναποστολής σε εσάς θα τα επιβαρυνθείτε εσείς.

Όλες οι επιστροφές, θα πρέπει να εκτελούνται προς τη διεύθυνση: 

DR. SCRUB | Εθνικής Αντίστασης 35, Σέρρες, 62 122 | Τηλέφωνο: +30 2321068457 | Υπόψιν: Τμήμα εξυπηρέτησης πελατών

Η αλλαγή προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω της συνεργαζόμενης ταχυμεταφορικής εταιρείας ACS.

Υπενθυμίζεται ότι το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει γίνει χρήση του, να μην έχει υποστεί φθορές, να μην έχουν αφαιρεθεί ταμπελάκια ή σημάνσεις που φέρουν πάνω τους τα λογότυπο της DRSCRUB και να βρίσκονται εντός της συσκευασίας τους.

Αντικατάσταση προϊόντων λόγω ελαττώματος ή λάθος επιλογής μεγέθους

Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε όλα τα προϊόντα να συσκευάζονται με ιδιαίτερα προσεκτικό τρόπο προκειμένου να τα παραλάβετε χωρίς φθορές. Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε ενημερώνοντάς μας άμεσα στο email contact@drscrub.gr γνωστοποιώντας μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν σε αντικατάσταση του ελαττωματικού. Σε περίπτωση που επιλέξετε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση θα σας αποστέλλουμε άμεσα μήνυμα με την επιβεβαίωση της νέας παραγγελίας σας.

Επίσης, η εταιρεία μας φροντίζει ούτως ώστε όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στο site να συνοδεύονται από μεγεθολόγιο και χρωματολόγιο, τα οποία σας παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πριν επιλέξετε χρώμα και μέγεθος του είδους που σας αρέσει. Αν τελικά το μέγεθος και το χρώμα δεν σας ικανοποιούν, μπορείτε να το αντικαταστήσετε, ενημερώνοντάς μας άμεσα στο email contact@drscrub.gr για το νέο μέγεθος και χρώμα που επιθυμείτε (με την επιφύλαξη να είναι διαθέσιμα στο e-shop μας). Σε αυτή την περίπτωση θα μας στείλετε πίσω τα είδη προς αλλαγή. Υπενθυμίζεται ότι το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει γίνει χρήση του, να μην έχει υποστεί φθορές, να μην έχουν αφαιρεθεί ταμπελάκια ή σημάνσεις που φέρουν πάνω τους τα λογότυπο της DRSCRUB και να βρίσκονται εντός της συσκευασίας τους.

Τα έξοδα αποστολής σε εμάς και επαναποστολής σε εσάς θα τα επιβαρυνθείτε εσείς. Την επιλογή του μεταφορέα αναλαμβάνει ο πελάτης.

Όροι Επιστροφής

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας:

 • Η ανταλλαγή να μην υπερβαίνει τις 14 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης βάσει των παραστατικών παραλαβής.
 • Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς, λερώματα και κατάλληλα για πώληση. Δεν θα δεχτούμε καμία επιστροφή/αλλαγή σε ρούχα που έχουν λεκιάσει με οποιονδήποτε τρόπο, καταστραφεί ή πλυθεί.
 • Όλα τα προϊόντα πρέπει να φέρουν όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχαν κατά την αγορά τους καθώς και τη συσκευασία που τα συνόδευε.
 • Όταν παραλάβετε τα προϊόντα, αναγνωρίζουμε ότι θα δοκιμαστούν για να επιβεβαιώσετε ότι ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. Επειδή κάποια από τα προϊόντα έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα, σας παρακαλούμε να φοράτε πάντα εσώρουχα κατά τη δοκιμή τους.
 • Δεν θα δεχτούμε καμία επιστροφή/αλλαγή σε κεντημένα είδη.
 • Δεν θα δεχτούμε επιστροφές/αλλαγές σε είδη που ήταν σε προσφορά την περίοδο που αγοράστηκαν.

 

Εφόσον το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα στη εταιρία και να τα ανταλλάξετε με άλλα.

Σε περίπτωση μη τήρησης των όρων, η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί την επιστροφή.

Διατηρείτε την ευθύνη να φτάσουν τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα στη εταιρεία μας, γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τα τοποθετήσετε σε ασφαλή συσκευασία και να μας τα αποστείλετε με την συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική εταιρία ACS.

Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για εμπορεύματα που χάνονται κατά την επιστροφή.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

 1. Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).
 2. Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν αμεταχείριστο, ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους. Υπαναχώρηση δεν νοείται σε περίπτωση που ο πελάτης έχει χρησιμοποιήσει ή ενεργοποιήσει το είδος έστω και μια φορά οπότε το προϊόν θεωρείται πλέον μεταχειρισμένο.
 3. Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν. Υπόδειγμα έντυπης δήλωσης υπαναχώρησης θα βρείτε εδω.
 4. Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε.
 5. Η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη, θα γίνεται στην περίπτωση που η αγορά εξοφλήθηκε με χρέωση μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ως εξής: η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα υποχρεούται να ενημερώσει τη τράπεζα με την οποία συνεργάζεται για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών αυτών, για την ακύρωση της εν λόγω συναλλαγής (οπότε αυτή εν συνεχεία, εφόσον δεν τυγχάνει η ίδια εκδότρια της εν λόγω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, θα διαβιβάσει την ενημέρωση για την ακύρωση της συναλλαγής στην εκδότρια της κάρτας, τράπεζα για να προβεί σε ακύρωση της χρέωσης με βάση την πολιτική που εκάστοτε εφαρμόζει και τη σύμβαση που έχει καταρτίσει με τον πελάτη). Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ κατόπιν της ενημέρωσης αυτής προς τη συνεργαζόμενη τράπεζα, δεν φέρει καμία ευθύνη για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού, που αποφασίζει η εκδότρια της κάρτας τράπεζα και ρυθμίζεται από την προμνησθείσα σύμβαση της τράπεζας με τον πελάτη
 6. Η επιστροφή χρήματων θα πρέπει να γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή, δηλαδή αν μια συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω κάρτας, τότε και η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στην κάρτα και όχι με μεταφορά σε λογαριασμό του πελάτη.
 7. Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργασίμων ημερών τόσο του προϊόντος όσο και του τιμήματος (του τελευταίου, εντός δεκατεσσάρων -14- ημερών από την απόδοση του προϊόντος).
 8. Δεν επιστρέφονται δαπάνες παράδοσης μόνον αν ο πελάτης είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Επίσης ο πελάτης υποχρεούται (εκτός εάν ο προμηθευτής έχει προσφερθεί να παραλάβει τα αγαθά ο ίδιος) να επιστρέφει τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία κοινοποίησε την υπαναχώρηση.
 9. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται να αποκρούσει την δήλωση υπαναχώρησης αν το είδος δεν προσφέρεται προς επιστροφή νομίμως και προσηκόντως, δηλαδή στην κατάσταση που παραδόθηκε και όχι μεταχειρισμένο. Ο πελάτης, εφόσον η ΕΤΑΙΡΕΙΑ κατά την ελεύθερη κρίση της και κατά παρέκκλιση, δεχθεί επιστροφή μεταχειρισμένου είδους ενόψει υπαναχώρησης, ευθύνεται να αποζημιώσει την εταιρεία για την εύλογη μείωση της αξίας του είδους, λόγω της χρήσης του. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δικαιούται να συμφωνήσει με τον πελάτη την αποζημίωσή της ακόμα και με αμοιβαίο συμψηφισμό. Σε περίπτωση που η υπαναχώρηση αφορά παροχή υπηρεσιών, ο πελάτης οφείλει να καταβάλει ένα ποσό ανάλογο προς τα παρασχεθέντα μέχρι τη δήλωση υπαναχώρησης. Εάν ο καταναλωτής ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης τυχόν συνδεδεμένες συμβάσεις λήγουν αυτομάτως, χωρίς κανένα κόστος για τον πελάτη.
 10. Τα αγαθά που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή είναι σαφώς εξατομικευμένα εξαιρούνται από το δικαίωμα υπαναχώρησης. (με κέντημα)
ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ

Εγγραφείτε για να κερδίσετε 10% ΕΚΠΤΩΣΗ στην πρώτη σας αγορά και να ενημερώνεστε για νέα χρώματα, στυλ και τις προσφορές μας.

Κάνοντας κλικ στο κουμπί “Εγγραφή”, συμφωνείτε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Dr. Scrub και αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου μας.

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε και εμείς θα εμφανίσουμε σχετικά προϊόντα...
Σύνδεση

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα;

Δημιουργία λογαριασμού

1 Χρόνος Dr. Scrub!

10% Off

Η Dr. Scrub γιορτάζει την πρώτη επέτειό της και σας προσφέρει 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα για δύο ημέρες!

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα